Accommodatie

Tussen de bomen in het Achterhoekse dorp Rekken staat een typisch Gelderse boerderij die recentelijk helemaal getransformeerd is tot een groepsaccommodatie voor maximaal 24 personen. Het is een stoere plek geworden waar je alle vrijheid hebt, samen kunt komen en vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten, maar het is wel helemaal van deze tijd.

Benedenverdieping

Via de voormalige zijdeur komt u in een ruime hal met opgaande trap. Hier bevindt zich ook de toegangsdeur tot de toiletgroep bestaande uit drie heren- en drie damestoiletten. Vanuit de hal loopt u zo door naar de voormalige deel van de oude boerderij waar u nu de gezellige woonkamer met kachel vindt. Natuurlijk wordt er voor voldoende openhaardhout en aanmaakhout gezorgd.

openslaande tuindeuren geven toegang tot het overdekte terras van 28 m2 met bijbehorende buitenkeuken en hottub

De zithoek is voorzien van een flatscreen televisie, dvd-speler en muziekinstallatie met bluetooth. Vanuit de zithoek hebt u middels openslaande tuindeuren toegang tot het overdekte terras van 28 m2 met bijbehorende buitenkeuken.

Op de deel bevindt zich ook een enorme tafel met gemakkelijke fauteuils om met z’n allen aan te eten. Tevens is aan de benodigde koffie- en theefaciliteiten evenals een ruime koeling gedacht.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich daarnaast de ruime compleet ingerichte keuken met groot vijfpits gasstel, een oven, magnetron, horecakoel- en vriescombinatie en vaatwasser. Er is meer dan voldoende werkruimte en ook keukenlinnen is aanwezig. Voor wie even geen fut heeft om in de keuken te gaan staan, is ook catering mogelijk.

Bovenverdieping

Op de oude zolder van het landhuis zijn vier slaapkamers, elk ingericht voor zes personen. Op alle kamers staan zes bedden, waarvan vier beneden gelegen. Alle slaapkamers beschikken namelijk over een vide welke bereikbaar is via een trap en waar telkens twee bedden staan. In totaal staan er op elke kamer vier boxspringbedden en één stapelbed. Uiteraard zijn alle bedden opgemaakt bij aankomst, wel zo prettig. Daarnaast zijn de kamers voorzien van eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. U kunt zelf de handdoeken bij boeken zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen.

Maar wanneer u naar boven loopt, nog voordat i bij de slaapkamers uitkomt, treft u eerst een ruime overloop. Hier is een gezellig hoekje ingericht met een televisie en PlayStation. Natuurlijk met meerdere fauteuils zodat u gezamenlijk kunt ontspannen.

De accommodatie ligt naast de camping, maar is hier goed van gescheiden door een tuin. Het heeft een eigen ingang.
Parkeren kan men in de boomgaard.
Naast de tuin bevindt zich het gemeenschappelijke voetbalveld en de speeltuin van de camping.
Men kan op afspraak gebruik maken van de voorzieningen en spelmaterialen ervan:

  • Grote schuur met springkussen en legoblokken XXL
  • Kinderboerderij met hertjes, kippen en geiten
  • Zwembad
  • Cafetaria
  • Broodjesservice
  • Boemeltrein
  • Klootschieten
  • Kantine voor dans, buffet, biljart of andere activiteiten